Modele de saltele

Posted: 18th February 2019 by nayahpola in Uncategorized

Saltele fara Arcuri – sunt modelele realizate DIN materiale care sunt suficient de ferme pentru a SUSTINE corpul, astfel INCAT nu e necesara prezenta metalului in intériul Lor. Sunt recomandate mai ales pentru persoanele alergice, deoarece sunt de obicei formiate dintr-un nucleu Care Duce la un Grad ridicat de Igiena. Ele sunt foarte usor de curatat si deosebit de confortabile. Modelul American de saltea pare la prima, și cel mai confortabil. Este o Veche tradiție americana ca accesul în Pat să se FACA cu ajutorul unei Trepte, CEEA CE contribuie la impresia unui Pat cu anvergură de Tron. + 4 www.amiwhite.ro modèle café chocolat café chocolat este un modèle de Pat de la ami White cu tăblie ce joacă rolul unui Adevărat miniperete. Nu numai Patul este ancorat de această tăblie subțire, ci și noptierele, făcând Din acest Pat o adevărată Insula a confortului. Tăblia este tapițată Într-o combinație cromatică inspirată de cafeaua cu lapte. + 4 www.amiwhite.ro modèle Hampton Hampton Midnight sont o tăblie sofisticată prin Design și culoare. Nuanța de albastru vibrant e completată o formă cu aripioare laterale, inspirând nevoia de protecție. Tăblia acestui Pat de la ami White este capitonată cu Nasturi, pentru un plus de aspect original. Mare – reprezinta Alegerea persoanelor Care au probleme cu spatele si primesc recomandari din partea medicului sa foloseasca un astfel de produs.

Saltelele de Pat cu acest Grad de duritate au de obicei dans l`intérieur Cocos sau Arcuri. Nu sunt recomandate daca nu primesti un sfat de la spécialiste des Nations Unies. In caz Contrar, poti sa-TI agravezi si mai mult problemele de la nivel lombar. Spuma – poate fi in UNU sau mai multe straturi, in functie de CEA anume vrei sa contina si de gradul de confort pe care il doresti. EA poate fi de mai multe tipuri: poliuretanica (CEA mai des intalnita; foarte densa; poate fi aleasa dupa gradul de fermitate Dorit), Elastica (greutate ridicata, capacitate Buna de sustinere a CORPULUI, Durabila; rezistenta) sau cu Memorie (calitate superioara; se Adapteaza in functie de forma CORPULUI, fiind foarte potrivita si pentru persoanele cu probleme de sanatate precum dureri musculare/articulare, déficiente in CEEA CE priveste circulatia sangelui, alergii). Saltele Pat DIN spuma pot avea preturi foarte Variate, Care depind de tipul ales, dimensiuni, duritate etc. + 4 www.amiwhite.ro modèle Diamond Diamond este cel mai nou Model de Pat cu tăblie de la ami White, iar denumirea este sugestivă. Tăblia foarte înaltă este tapițată Într-o stofă lucioasă, de culoare argintie, evocând cu Adevărat strălucirea unei bijuterii. Indiferent de modèle, toate paturile ami blanc sunt garantate pentru o perioadă de Zece Ani. Saltele cu Arcuri – sunt realizate dintr-un sistem Special, care este impachétat cu un strat Protector DIN diverse materiale (spuma, Cocos, latex etc.). Aceste tipuri de produse sunt Durabile, rezistente si au un pret de achizitie accesibil. ELE sustin foarte bine forma CORPULUI si permis o circulatie Buna a aerului.

Saltele cu Arcuri speciale – acestea sunt intalnite en général Sub trei denumiri: Bonell (forma de clepsidra; sunt confisate dintr-o Sarma subtire; au o fermitate ridicata; sunt Durabile si rezistente; accesibile DIN Punct de de… Financiar), LFK (forma CILINDRICA sunt mai subtiri decat cele amintite antérieur si mai mici; au un numar Mare de Arcuri; prezinta multe puncte de sustinere, pentru a se Mula PE forma CORPULUI) Si Pocket (au cele mai mici dimensiuni; fiecare arc e introdus intr-o Husa speciala; multe puncte de sprijin; II permis saltelei sa se adapteze usor dupa forma CORPULUI).